У Запоріжжі привітали зі святом прийомні родини та сім’ї опікунів

23.04.2022 19:40

У Запоріжжі з Великоднем привітали опікунів, прийомні сім’ї та дітей, позбавлених батьківського піклування, які є підопічними служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

Продуктові набори та паски отримали 436 опікунів, 5 прийомних сімей та діти, якими вони опікуються. Загалом під опікою цих опікунів та у цих прийомних сім’ях знаходяться 554 дитини.

У результаті подарунки отримали всі підопічні служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради вказаної категорії, які на сьогодні не виїхали з Запоріжжя.

Таке привітання стало можливим завдяки допомозі благодійного фонду з Дніпра «Мама+я», який надав продукти та святкові паски. Працівники служби (управління) у справах дітей допомогли зібрати продуктові набори та передати їх сім’ям.

- Хочу подякувати благодійному фонду «Мама+я» за цю допомогу. Наша служба давно і успішно співпрацює з цим фондом. Сьогоднішня акція стала черговим етапом нашої спільної роботи. Впевнена, що попереду у нас ще багато спільних добрих справ, - сказала начальник служби (управління) у справах дітей міської ради Наталя Сиворакша.