Контакт-центр «15-80» продовжує приймати звернення громадян

29.06.2022 15:10

Від початку війни до Контакт-центру «15-80» надійшло понад 49 тисяч звернень. Більшість питань стосувалися інженерних мереж, обслуговування електромереж і водопостачання.

Нині «15-80» працює в штатному режимі. Звернення від громадян приймаються цілодобово за телефоном. Подати заявку можна і онлайн. До того ж оператори не тільки реєструють звернення, а й надають консультації людям.

- Кожен житель Запоріжжя може зареєструватися на порталі «Контакт центр «15-80», зареєструвати свій особистий кабінет, і в режимі онлайн, в електронному вигляді надавати звернення, таким чином економить свій час, не треба додзвонюватися і чекати, коли оператор підніме слухавку. Також він може відслідковувати стан свого звернення, і всі ці звернення зберігаються в особистому кабінеті самого заявника, - розповіла начальниця служби «Контакт-центр «15-80» Світлана Продайко.

З середини березня фахівці контакт-центру відповідають на дзвінки, що стосуються й потреб вимушених переселенців. Таких консультацій надано понад 10,5 тисяч. Окрім цього, якщо оператор приймає звернення та реєструє його в базі, то автоматично виставляється регламент виконання робіт. За цей період виконавець повинен виявити проблему, усунути її або запланувати роботи щодо порушеного питання.

- Наші комунальники в цілодобовому режимі виконують усі завдання, необхідні для усунення аварійних ситуацій у житловому та нежитловому фондах нашого міста. Вони безкоштовно обслуговують усі аварійні випадки в будинках, незалежно від форми власності. В умовах повномасштабної війни співробітники Муніципальної аварійної служби також беруть участь в роботах по ліквідації наслідків ракетних обстрілів будинків та соціальної інфраструктури нашого міста. Залишити звернення для Муніципальної аварійної служби можна через контакт-центр «15-80», - зазначив в. о. міського голови Запоріжжя, секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.