Вуличне освітлення вже відновлено на 101 вулиці Запоріжжя

19.07.2022 18:20

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Вуличне освітлення вже відновлено на 101 вулиці Запоріжжя.

Через деякий час після початку дії воєнного стану, у Запоріжжі тимчасово було відключене зовнішнє освітлення. Це було зроблено задля безпеки громадян, а також для забезпечення певних напрямків роботи правоохоронців та військових. Після стабілізації ситуації на фронті на Запорізькому напрямку, в рамках покращення економічної ситуації в місті, роботу зовнішнього освітлення було вирішено відновити.

Однак для цього був необхідний час. Спочатку спеціалісти мали перевірити стан мереж зовнішнього освітлення і у разі необхідності виконати їх ремонт і підготовку. Також потрібно було провести поетапне підключення мереж, з дотриманням усіх технічних норм.

На цей час, починаючи з 30 травня, комунальники, згідно з графіком, вже відновили роботу зовнішнього освітлення на 101 вулиці Запоріжжя. Нагадаю, що в умовах воєнного стану воно працює у місті лише до початку комендантської години.

Для забезпечення функціонування мереж зовнішнього освітлення у першому півріччі поточного року працівники КП «Запоріжміськсвітло» замінили 2056 електроламп і 165 світильників, змонтували 9,67 кілометрів проводу, виконали поточний ремонт 1020 світильників та 301 шафи зовнішнього освітлення. Окрім того, проводився поточний ремонт більше 10 000 прольотів повітряних та 640 прольотів кабельних електричних ліній.

Дякуємо нашим комунальникам за їхню якісну працю у складних умовах воєнного часу.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev