В обласному центрі проходить інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

16.08.2022 16:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- У Запоріжжі долучились до інформаційної кампанії «Виходь на світло!». Такий захід щороку проводить Державна служба України з питань праці. Кампанія спрямована на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

У рамках кампанії представники Управління з питань праці Запорізької міської ради спільно з фахівцями Головного управління Держпраці у Запорізькій області проведуть інформаційні заходи для роботодавців та працівників нашого міста з питань оформлення трудових відносин.

Хочу зазначити, що в умовах повномасштабної війни сплата податків важлива як ніколи. Це значний внесок у підтримку економіки й обороноздатності нашої країни, а значить – важливий крок до нашої Перемоги.

Повідомити про порушення законодавства з питань оформлення трудових відносин у Запоріжжі можна за телефонами: (061) 228-01-72 - управління з питань праці Запорізької міської ради; (061) 226-22-45- Головне управління Держпраці у Запорізькій області. Також запрошуємо всіх роботодавців взяти участь у щомісячних семінарах стосовно змін у трудовому законодавстві в умовах воєнного стану. Записатися на семінари можна заздалегідь за телефоном: (061) 228-01-72.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev