У Запоріжжі перевіряють, як підприємці дбають про порядок на своїх територіях

02.09.2022 10:50

Дотримання правил торгівлі та благоустрою є обов’язковим для усіх підприємців, які здійснюють свою діяльність у нашому місті. При кожній районній адміністрації працюють робочі групи, які контролюють виконання цих вимог та законність підприємницької діяльності. На порушників складають протоколи про адміністративну відповідальність.

Так, в Олександрівському районі було проведено 5 рейдів щодо виявлення та ліквідації місць несанкціонованої торгівлі. Зокрема було припинено "стихійну" торгівлю продовольчими товарами за адресами: вулиця Жуковського, 73, вулиця Глісерна, 6.

Окрім цього, триває контроль і за дотриманням правил благоустрою. Так, на фасаді будинку по проспекту Соборному, 144 було виявлено фото російських акторів, що підтримували збройну агресію в Україні. Підприємець виконав демонтаж власними силами.

Після обстеження території району було також виявлено самовільно розміщений пункт прийому вторинної сировини по вулиці Дніпровській, 4а. Працівники районної адміністрації склали відповідний акт і адміністративний протокол на власника пункту прийому. Робота в цьому напрямку триватиме й надалі.

Цю та іншу інформацію ви також можете прочитати у телеграм-каналі Запорізької міської ради