Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

07.09.2022 11:05

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Традиційно хочу розповісти вам про новини з фронту за минулу добу.

Противник, як і раніше, зосереджується на тому, щоб утримати контроль над тимчасово захопленими районами частини Запорізької області. Також учора рашисти знову обстріляли позиції наших захисників за допомогою мінометів, реактивної та ствольної артилерії на Оріхівщині, Пологівщині та у Василівському районі.

Окрім того, за інформацією Головного управління Національної поліції, минулої доби до них надійшло 51 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури нашого регіону. Знову ворожих ударів зазнали населені пункти Пологівського району, а також Комишуваська територіальна громада.

У свою чергу наші професійні захисники та захисниці з честю та гідністю боронять рідний Запорізький край. Дякуємо українським воїнам за ще один новий день!

Також хочу привітати наших військових розвідників з їхнім професійним святом – з Днем воєнної розвідки України. Своєчасно добута нашими розвідниками інформація допомагає не лише тримати контроль над ситуацією, а ще й зриває злочинні плани ворога. Дякуємо і низький уклін усім причетним до української розвідки.

Переможемо і все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!