Запоріжжя готується до опалювального сезону

07.09.2022 19:40

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Теплове господарство Запоріжжя готується до нового опалювального сезону

Провів сьогодні виїзну нараду на котельні концерну «Міські теплові мережі», розташованій по вулиці Нахімова у Вознесенівському районі. Це одна з найпотужніших котелень Запоріжжя.

Директор філії концерну «МТМ» по Вознесенівському району Олег Савін, доповідаючи про підготовку цієї котельні та теплових мереж Вознесенівського району до нового опалювального сезону, зазначив, що завдяки відключенню гарячого водопостачання тепловики змогли приділити більше уваги саме підготовці до опалювального сезону. Таким чином було виконано роботи, які, за умови збереження подачі гарячої води, провести було б неможливо. Наприклад, на котельній у Вознесенівському районі вдалося замінити два колектори від котлів. А ще пан Олег розповів, що кожен Новий рік він зустрічав у котельні на ремонтних роботах. Але цього року, завдяки тому, що було виконано такий великий об’єм підготовчих робіт, він нарешті сподівається зустріти новорічну ніч вдома, а не на роботі.

На цей час підготовка теплового господарства Вознесенівського району до нового опалювального сезону знаходиться на фінальному етапі. Олег Савін запевнив, що роботи будуть завершені до 15 вересня.

Наприкінці виїзної наради я подякував усьому колективу котельні за професійну роботу. Віримо в те, що опалювальний сезон у нас все ж таки буде. Але продовжуємо при цьому готувати запасні варіанти.

Буду і далі перевіряти готовність районів Запоріжжя до нового опалювального сезону. У кожному з районів ситуацію проконтролюю особисто.

З актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev