Щодо ситуації у місті та на Запорізькому напрямку

08.09.2022 11:17

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Цієї ночі ви могли чули роботу наших сил протиповітряної оборони, які вдало спрацювали та вберегли місто від можливої трагедії. Дякуємо нашим професійним та влучним воїнам.

Тепер щодо подій на фронті. За інформацією Генштабу, підрозділи Сил оборони утримують займані позиції та не допускають просування ворога, а також продовжують завдавати втрат ворожим військам. Зокрема, внаслідок вогневого удару по скупченню живої сили та військовій техніці рашистів, що знаходились на території аграрного підприємства «Україна» у селі Солодководне, ворог зазнав значних втрат, кількість зараз уточнюється.

Також є інформація про те, що минулої доби рашистські окупанти знову за допомогою танкового озброєння, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстріляли військові об’єкти в районах сіл Новоандріївка та Дорожнянка, що у Пологівському районі.

Разом з  цим російські військові злочинці обстріляли і цивільну інфраструктуру нашого регіону. За учора до Нацполіції надійшло 27 повідомлень про руйнування внаслідок ворожих ударів по населених пунктах Оріхівщини, Гуляйпільщини, Пологівщини та Василівського району.

Та незважаючи на постійні удари, ми залишаємось незламними та сильними духом і віримо, що у всіх містах та селах нашої області підніметься прапор України в знак нашої Перемоги.

Слава Україні!

Героям слава!