Запоріжжя отримало гуманітарну допомогу від міжнародної організації ЮНІСЕФ

09.09.2022 09:40

Міжнародні організації продовжують підтримувати українську спільноту та надавати гуманітарну допомогу для вимушених переселенців та соціально незахищених категорій громадян.

Одним із тих, хто систематично співпрацює у цьому напрямку із Запоріжжям, є міжнародна організація ЮНІСЕФ. Нещодавно благодійники передали для нашого міста черговий вантаж. У ньому - набори психолога,  міні-версії дитячих колективних ігор,  шкільні набори для загальноосвітнього процесу, дитячі рюкзаки, одяг для малят віком 3 і 12 місяців, а також дорожні набори гігієни та набори для сімей.

Все це буде передано закладам освіти для організації дистанційного навчання, інклюзивно-ресурсним центрам, працівникам департаменту сім'ї, молоді та спорту, міського центру соціальних служб, центру соціально-психологічної реабілітації задля забезпечення потреб вимушених переселенців.

Окрім цього, дорожні набори гігієни та рюкзаки будуть видаватися на контрольно-пропускному пункті «Епіцентр» для людей, які приїжджають з окупованих територій,  а сімейну гігієну передадуть багатодітним родинам, дітям з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям.