Запоріжжя отримало допомогу від Норвезької служби у справах біженців

09.09.2022 09:50

Міжнародна гуманітарна організація Норвезька міська служба у справах біженців передала Запоріжжю третій вантаж з допомогою. Це 200 продуктових наборів, призначених для найбільш вразливих верств населення та вимушених переселенців.

Норвезька міська служба у справах біженців надає Запоріжжю системну підтримку. Від міжнародних партнерів місто вже отримало гігієнічні та продуктові набори, ковдри, білизну, кухонний набір і великі інституційні набори гігієни для закладів, які організували проживання евакуйованих з окупованих територій.

Продуктові набори отримали 162 родини, набори гігієни - 189 родин. Гуманітарна допомога була також передана 82 родинам, які наразі знаходяться в місцях компактного проживання, 89 - закладам, серед яких лікарні, шелтери, гуртожитки для внутрішньо переміщених осіб.

Зараз продуктові набори видаватимуться родинам, якими опікується служба (управління) у справах дітей міської ради, та найуразливішим категоріям населення. Це багатодітні родини, опікунські та прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, родини, які мають дітей з інвалідністю, а також особи з інвалідністю.