Медзаклади міста продовжують отримувати допомогу з-за кордону

09.09.2022 10:00

Так, протягом минулого тижня міська лікарня № 3, міська дитяча лікарня № 5 та пологовий будинок № 3 отримали від міжнародних партнерів запас необхідних медикаментів та обладнання.

За інформацією адміністрації з питань охорони здоров’я, допомогу міській лікарні № 3, зокрема, надав МБФ «МОЖЛИВОСТІ». Це вироби медичного призначення - силіконові катетери, рукавички медичні, ендотрахеальна трубка, еластичний бинт, хірургічні халати тощо.

Міській дитячій лікарні № 5 від Представництва Міжнародного Медичного Корпусу в Україні передали медикаменти (алюмінію гідроксид, вакцина проти правцевого анатоксину, вітамін К-1, дофамін, регідраційна сіль тощо). Також вироби медичного призначення (набір для невідкладної допомоги, гіпсові бинти, голки, катетери, контейнери для утилізації медичних відходів, леза для скальпеля, ланцети, кисневі маски, оглядові рукавички різних розмірів, кисневі трубки та ін.) та обладнання (аналізатор гемоглобіну HemoCue Hb 301, лікарняні ваги для дітей та дорослих, РК-дисплей, FHR-дисплей, інфрачервоні термометри та ін.).

До пологового будинку № 3 від Представництва Міжнародного Медичного Корпусу в Україні були завезені медикаменти (канавіт, гель для УЗД, оксид цинку), засоби індивідуального захисту (оглядові рукавички), вироби медичного призначення (катетер Фолея, хірургічні леза, шовний матеріал, набір для вакуумної екстракції та ін.), а також обладнання (аналізатор гемоглобіну, інкубатор Dison, ларингоскоп, стетоскоп).