Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

09.09.2022 11:10

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Вже сто дев’яносто восьму добу найкращі сини та доньки нашої держави борються за наше право бути вільними та жити під мирним небом. Дякуємо мужнім воїнам Збройних сил за кожен ранок і кожен новий день! Ви найкращі!

Тепер щодо ситуації на лінії розмежування на Запорізькому напрямку. Ворог, як і раніше, продовжує зосереджувати свої зусилля на утриманні тимчасово захоплених районів частини Запорізької області, постійно веде повітряну розвідку за допомогою безпілотників. Минулої доби рашисти обстріляли позиції наших військ на Оріхівщині та Гуляйпільщині.

А ще рашистським потворам не відомо, що таке гідність, тому вони продовжують воювати з мирним населенням. Так, за учорашній день до Головного управління Нацполіції надійшло 28 повідомлень про руйнування цивільних об’єктів у населених пунктах Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

Кожен путінський злочинець обов’язково понесе найжорсткішу відповідальність за все лихо та страждання, які вони принесли на наші землі. Ми переможемо і все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!