Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

12.09.2022 11:05

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Сьогодні вночі ворог знову вдарив по Запоріжжю. Близько 00:40 4 рашистські ракети С-300 поцілили по технічних будівлях інфраструктурного об’єкта на околицях міста. Ймовірно, що ракети було випущено з боку Василівки. За попередніми даними, внаслідок обстрілу постраждалих немає.

Тепер декілька слів про обстановку на лінії фронту на Запорізькому напрямку. Противник, як і раніше, продовжує зосереджуватись на утриманні тимчасово захоплених територій нашої області. Також рашистські окупанти ведуть повітряну розвідку та продовжують обстрілювати позиції українських військ із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Зокрема, минулої доби ворожі обстріли було зафіксовано біля Новоандріївки, Полтавки, Гуляйполя та Залізничного Пологівського району.

Окрім того, учора знову постраждала цивільна інфраструктура нашого регіону. Путінські терористи атакували мирні об?єкти Оріхівщини, Гуляйпільщини, Пологівщини та Василівського району. Всього правоохоронці отримали 28 повідомлень про руйнування цивільних об’єктів.

У свою чергу наші незламні воїни продовжують героїчно боронити рідну землю. Віримо в наших захисників і захисниць та чекаємо на них вдома з українською Перемогою!

Слава Україні!

Героям слава!