Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

13.09.2022 11:05

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Що стосується ситуації на лінії фронту на Запорізькому напрямку, то на сьогодні вона залишається контрольованою. Противник, як і раніше, продовжує зосереджувати зусилля на утриманні тимчасово захоплених територій частини нашої області. Минулої доби рашисти обстріляли з мінометів, танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії позиції наших військ на Оріхівщині, Гуляйпільщині, Пологівщині та у Василівському районі. А біля Степового та Малих Щербаків ворог завдав авіаударів та обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Окрім того, російські воєнні злочинці продовжують тероризувати та залякувати мирне населення. Учора до Головного управління Національної поліції надійшло 42 повідомлення про руйнування цивільної інфраструктури в населених пунктах Пологівського, Василівського та Запорізького районів. 

У свою чергу наші захисники дають гідну відсіч путінській армії. Через великі втрати значно знизився рівень морально-психологічного стану у ворожих підрозділах, сформованих на тимчасово окупованих територіях. Тому Перемога обов’язково буде за нами!

Слава Україні!

Героям слава!