У Запоріжжі привітали та нагородили рятувальників

15.09.2022 16:45

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- 17 вересня українці відзначають День рятувальника. З нагоди свята, що наближається, привітав та нагородив почесними грамотами та листами подяки за мужність, відвагу та високий професіоналізм особовий склад Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

Також сьогодні мав за честь нагородити «Орденом Пошани» виконавчого комітету Запорізької міськради начальника управління, генерал-майора служби цивільного захисту, Олексія Лепського.

Дякую вам, шановні рятувальники, за те, що обрали справою свого життя порятунок людей.

Весь свій професійний шлях ви маєте справу з надзвичайними ситуаціями. Але те, з чим вам довелося зустрітися з початку повномасштабної війни, це вже не просто робота, це вже справжній виклик. Що вам тільки не довелося пережити. І супровід гуманітарних колон, і ліквідацію ракетних обстрілів, і викрадення та загибель ваших колег. Але при цьому ви не втрачаєте гідності, не втрачаєте сили духу. І коли потрібно прийти на допомогу людям, ви – завжди перші і ви завжди поруч.

Дякую вам за вашу важку та ризиковану працю. Бажаю професійних успіхів, витримки та міцного здоров’я. Нехай вас оберігають взаємодопомога колег та підтримка рідних. І ви себе також бережіть, тому що ви дуже потрібні нашому місту. Зі святом! Тримаймо стрій! Слава Україні і слава вам, нашим Героям!