Щодо ситуації у місті і на Запорізькому напрямку фронту

19.09.2022 11:15

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Наше місто знову зазнало ворожої атаки. Цієї ночі у Запоріжжі було зафіксовано 8 «прильотів». Внаслідок обстрілів у багатоповерхівках та у приміщенні закладу освіти повилітали шибки. Також пошкоджень зазнали будинки приватного сектору. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією наслідків ракетних ударів. Серед людей, на щастя, постраждалих немає.

Через кілька годин після цього обстрілу в місто прилетіла ще одна ворожа ракета. Попередньо зафіксовано 1 «прильот» біля річки Дніпро. Окрім того, окупанти нанесли ворожий удар по селу поблизу Запоріжжя. Внаслідок цього удару постраждала одна людина. 

Тепер кілька слів про ситуацію на лінії фронту. На Запорізькому напрямку окупанти продовжують зосереджуватися на утриманні захоплених територій та обстрілюють позиції наших захисників. Також минулої доби повітряних ударів зазнали Білогір’я, Темирівка, Степове та Ольгівське.

Окрім цього, від рашистських обстрілів знову постраждала цивільна інфраструктура Оріхівщини, Гуляйпільщини, Пологівщини, Запорізького та Василівського районів. Усього за учора до ГУНП надійшло 17 повідомлень про руйнування, що виникли внаслідок цих обстрілів. 

За усе те зло, яке рашисти вчиняють на нашій землі, окупантів чекає неминуча розплата. А Україна обов'язково розквітне і відбудується.

Перемога точно буде за нами!

Слава Україні!

Героям слава!