Щодо наслідків ворожого обстрілу

31.10.2022 11:30

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Сьогодні росія вкотре підтвердила, що вона – країна терорист, армія якої не здатна воювати за законами війни, а може лише цинічно та підступно нищити мирні об’єкти нашого міста та країни.

Зранку путінські терористи вдарили своїми ракетами по об’єктам критичної інфраструктури Запоріжжя.

Через ворожу атаку багато мешканців міста залишилися без світла, а подекуди й без води. Відповідні служби вже активно працюють над відновленням електропостачання.

Також на цей час відомо, що через рашистські обстріли повилітали шибки у багатоповерхових будинках, приміщеннях медичного закладу, закладу освіти, будинку культури та у будівлі інфраструктурного об’єкту.

Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, звертайтеся до районної адміністрації або повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) або за номерами

(061) 787 15 80

(050) 414 15 80

(067) 656 15 80

Зазначу, що руйнування могли б бути ще більш масштабними, якби не українські Сили та засоби протиповітряної оборони, які сьогодні збили аж 44 ворожих ракети, випущених по території нашої держави.

Дякуємо нашим вправним воїнам!

Нас не зламати. Вони вміють руйнувати, але ми вміємо працювати. Кожен на своєму фронті. Тому ми вистоїмо і разом обов’язково Переможемо! І все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!