У Комунарському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

02.12.2022 14:00

Запорізькі комунальники продовжують дбати про міський благоустрій. В усіх районах тривають роботи з вивезення опалого листя, гілля, ліквідації аварійних дерев, ремонти внутрішньоквартальних тротуарів. Так, про виконану за минулий тиждень роботу відзвітували в Комунарській районній адміністрації.

Зокрема, в районі розпочато ремонт тротуару по вул. Чумаченка, 34. Роботи виконує підрядна організація. Старе покриття замінять на нову тротуарну плитку. Крім того, триває ремонт внутрішньоквартальних тротуарів по вул. Комарова, 25а та вул. Космічній, 100, 102а. Також у планах – оновити тротуар по вул. Північнокільцевій, 15.

Не припиняються роботи з ліквідації небезпечних дерев. Так, минулого тижня підрядники спиляли 41 аварійне дерево. Також в районі продовжують вивозити опале листя - за тиждень комунальники вивезли з прибудинкових територій 260 т.

Триває робота з очищення зливової каналізації по вул. Очаківській.

Чимало уваги фахівці райадміністрації приділяють й ліквідації незаконної торгівлі в районі. Так, 1 грудня проведено спільний з поліцією рейд по вул.Північнокільцевій, 10-12. За підсумками інспекції поліцією було складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП. З 15 підприємцями проведена роз’яснювальна робота про адміністративну відповідальність за торгівлю у невстановленому місці та запропоновано перейти на територію ринку. Загалом за тиждень поліція склала 5 протоколів за ст.160 КУпАП.