У Вознесенівському районі видаляють аварійні дерева

29.12.2022 18:30

В усіх районах міста на припиняється комплексна робота з благоустрою внутрішньоквартальних територій. Так, у Вознесенівському районі триває кронування та ліквідація аварійних дерев.

Роботи виконують поквартально. Сьогодні підрядники працювали на вулиці Перемоги. Тут видалили 7 дерев, що створювали небезпеку для мешканців навколишніх будинків та пішоходів, та кронували ще декілька. Для знесення високих старих дерев долучають важку техніку.

- Це територія ОСББ, ми видаляємо тут аварійні дерева, і проводимо кронацію гілок, які можуть ставити загрозу в майбутньому. На ділянці працює підрядна організація. Також присутні представники районної адміністрації. Вони мають усі необхідні акти на видалення та проводять з мешканцями роз’яснювальну роботу, розповів заступник голови районної адміністрації по Вознесенівському району Віталій Лисак.

Загалом, з початку року у Вознесенівському районі було прибрано понад 500 аварійних дерев. Наразі є акти з заявками на видалення ще близько тисячі. Тож роботу в цьому напрямку будуть продовжені і наступного року.