В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

30.12.2022 11:25

Комунальники продовжують дбати про те, аби місто виглядало чистим та охайним. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли про те, що було виконано на території за останній тиждень – з 23 по 29 грудня.

Так, було виконано обрізку дерев на прибудинкових територіях багатоповерхівок за адресами: просп. Соборний, 23, 154a; вул. Поштова, 57, 159; вул. Шкільна, 40.

Також, впродовж тижня спільно з працівниками відділу поліції № 2 Запорізького районного управління поліції ГУНП в області проведено 2 рейди щодо виявлення та ліквідації місць несанкцінованої (стихійної) торгівоі на території району.

На виконання рішення виконкому Запорізької міськради, по вул. Запорізькій, навпроти будинку 15, проведено роботу з власником засобу дрібнороздрібної торгівельної мережі (автопричепу), встановленого без відповідних дозвільних документів. За результатами власник, відповідно до пункту 2 зазначеного рішення, самостійно виконав демонтаж автопричепу та привів місце розташування в належний стан.

Найближчим часом у районі запланували продовжити проведення рейдів з виявлення й ліквідації місць стихійної торгівлі.