Мешканцям постраждалих будинків продовжують допомагати

03.01.2023 20:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Біда, яка прийшла в наше місто напередодні Нового року, вкотре довела, що запоріжці – згуртовані, сильні духом та небайдужі люди. Дякую кожному, хто допомагає мешканцям будинків, зруйнованих 31 грудня рашистськими ракетами.

Дякую усім волонтерам, які за покликом серця просто вийшли і просто стали до роботи. Дякую неймовірній пані Олені, яка живе неподалік місця прильоту. На щастя, її дім вцілів, але сама вона не могла залишитися осторонь і за власним бажанням прийшла на допомогу постраждалим.

Дякую БФ «Мрія», які годували людей гарячою їжею та забезпечили їх продуктами харчування і гігієнічними наборами.

Дякую керівництву управляючої компанії «ДомКомфорт» та благодійному фонду «Посмішка ЮА» за надані гідроізоляційну плівку, листи USB, монтажну піну та цвяхи.

Дякую ГО «Міський центр допомоги» за надані набори продуктів, які ми роздали сьогодні людям.

Дякую нашим міжнародним партнерам з ЮНІСЕФу та Норвезької ради у справах біженців за раніше передані нам гігієнічні набори, ковдри, посуд та постільну білизну. Завдяки їм сьогодні ми змогли забезпечити цими речами людей, домівки яких постраждали найбільше.

Дякую соціально-відповідальному бізнесу, представники якого виявили бажання безкоштовно встановити металопластикові вікна у тих пошкоджених будинках, в яких живуть представники соціально-незахищених категорій населення.

Розумію, що назвав зараз не всіх, але від усього серця дякую абсолютному кожному. Разом ми – незламна стіна.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.