У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

05.01.2023 13:45

Комунальники продовжують дбати про те, аби місто виглядало чистим та охайним. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. У Шевченківській районній адміністрації, зокрема, розповіли про те, що було виконано на території від початку 2023 року.

Так, у районі проведено моніторинг цін на продукти у роздрібній мережі продовольчих магазинів та на ринках.

Також проведено перевірки щодо приведення у належний санітарний стан територій по завершенню торгівлі новорічними ялинками та прикрасами за адресами: вул. Авраменка; пр. Моторобудівників; вул. Чарівна.

Здійснено виїзд для обстеження та фотофіксації самовільно встановлених АГЗС за адресами: автомагістраль Харків-Сімферополь, між вул. М. Краснова/ вул. О. Поради; перехрестя автомагістралі Харків-Сімферополь/ вул. I. Сікорського, 482.

Обстежено території, прилеглі до торгівельно-зупинкових комплексів, які розміщенні на території району за адресами: пр. Моторобудівників, вул. 8 Березня, вул. Іванова, вул. Чарівна, вул. С. Маковського, вул. Магістральна, а також території, прилеглої до ЗОШ №65 – щодо розміщення об’єктів без дозвільних документів.