Інспекція з благоустрою продовжує боротьбу з порушниками

09.01.2023 15:35

Інспекція з благоустрою Запорізької міськради продовжує контролювати дотримання Правил благоустрою, проводити профілактичні бесіди, інформувати громадян та суб’єкти господарювання про діючі норми. Зокрема, представники міської інспекції з благоустрою розповіли про результати своєї роботи у період з 30 грудня по 5 січня.

Так, за інформацією інспекції, наразі актуальними проблемами в місті залишаються збірно-розбірні конструкції (металеві гаражі), тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності, встановлення обмежувачів паркування в неналежних для цього місцях, а також спалювання опалого листя, гілля, побутових та будівельних відходів, стихійні звалища, стихійні ринки, неналежний вигляд зовнішньої реклами на об’єктах підприємницької діяльності.

У період з 30 грудня по 5 січня представники інспекції з благоустрою разом зі спеціалістами районних адміністрацій та Національної поліції здійснили рейди стихійними ринками усіх районів міста.

Також проводились перевірки газозаправних станцій на предмет легальності їх конструкцій – газове обладнання, навіси, стели та кіоски.

Робота з контролю за дотриманням правил благоустрою міста продовжується.