Працівникам телеканалу «МТМ» урочисто вручили посвідчення НСЖУ

13.01.2023 11:15

Свій документ отримала директорка телеканалу Ірина Полієктова, а також оновлене посвідчення вручили головному редактору редакції програм Валентину Терлецькому.

Журналістський квиток передали представники Запорізької філії Національної спілки журналістів України. На заході були присутні і журналісти, евакуйовані з тимчасово окупованих територій Запорізької області

- Насправді, це для журналіста дає хоча б розуміння того, шо ти є частиною великої спільноти, членом великої родини, яка називається НСЖУ. Сьогоднішній захід мені дуже сподобався, бо до нас прийшли журналісти-ветерани і журналісти, які змушені були, сподіваюсь, тимчасово переїхати з окупованих територій і вони побачили роботу зсередини, в святая святих побували, - зазначив головний редактор редакції програм Валентин Терлецький.

Під час зустрічі медійники обговорили актуальні проєкти телеканалу та подальшу співпрацю з регіональними ЗМІ, зокрема, після перемоги України. Попри відсутність світла, після урочистої частини для гостей провели екскурсію телеканалом. Показали, зокрема, де та як записуються новини, хто контролює цей процес та як працюють журналісти.