В Олександрівському районі відзвітували за роботу за тиждень

13.01.2023 15:50

За інформацією Олександрівської райадміністрації за тиждень з 6 по 12 січня продовжувались роботи з підтримки благоустрою.

Так, протягом звітнього періоду продовжено співпрацю з волонтерами та громадськими організаціями району для допомоги військовим частинам. Зокрема, громадська організація «Запорізькі берегині» надала допомогу пораненим захисникам.

У рамках фунціонування органу опіки та піклування над недієздатними особами при райадміністрації проведено одне обстеження їх житлово-побутових умов та складено відповідні акти. Прийнято 6 звітів від опікунів та піклувальників за минулий рік.

Також протягом тижня у районі приділяли увагу прибиранню та ремонту доріг. Для цього долучили робітників КП «ЕЛУАШ». Так, на вул.Набережній, Глісерній, Дніпровський виконали ямковий ремонт холодним асфальтом.

КРБП «Зеленбуд» займався прибиранням закріплених за ним територій, обрізкою дерев.

Працівники відділу економічного розвитку та підприємництва теж виконували поставлені завдання. Зокрема перевірили 29 власників зупинкових комплексів, 14 закладів громадського харчування, 26 магазинів, розташованих на території району. Приділяли увагу наявності протиожеледних матеріалів для посипки тротуарів.

Також на території району провели два рейди у місцях стихійної торгівлі.