В Запоріжжі продовжують боротьбу зі стихійними звалищами

17.01.2023 15:45

В обласному центрі у воєнний час продовжується робота з благоустрою територій. Зокрема, в місті триває ліквідація стихійних звалищ. Одними з перших цьогоріч прибирання розпочали у Вознесенівському районі. Працюють у тандемі – райадміністрація та голови ОСББ.

На прибудинковій території зібране опале листя прибирають бульдозером. Самоскид повністю завантажено і одразу прибуває наступний. Тепер черга за будівельним сміттям всередині двору.

- Ми звернулися до Вознесенівської райадміністрації з проханням прибрати на нашій прибудинковій території листя, яке зібрали в купу восени, а також будівельне сміття. Ми були на прийомі у замголови Вознесенівської райадміністрації, поспілкувалися. В райадміністрації нас поставили у план, і ось сьогодні на свято старого нового року нам зробили подарунок – вивезли, все почистили, - розповів голова ОСББ "Тбіліська, 9-а" Андрій Козирєв.

Наступна адреса – Тбіліська, 14. Тут, окрім  опалого листя, додалось гілля з приватного сектору, утворивши стихійне звалище. Проте завдяки техніці ліквідують його досить швидко. 

- Проводимо роботи з вивезення побутового сміття, яке тут залишились після робіт та після завершення осіннього періоду. Це наш перший сьогодні день роботи, і вже друга локація, з якої ми вивозимо сміття, - розповів заступник голови Вознесенівської райадміністрації Віталій Лисак.

Наразі за результатами проведених рейдів в райадміністрації складено графік вивозу сміття зі стихійних звалищ.