Запоріжці подають заявки на фінансову підтримку від міста

10.03.2023 18:15

Запоріжці, чиє житло стало непридатним для проживання у результаті ворожих обстрілів можуть оформити отримати допомогу від міста. Її розмір складає 10 тисяч гривень на місяць на одне домогосподарство.

Для того, щоб отримати допомогу, запоріжцям необхідно звернутися до ЦНАПу із затвердженим пакетом документів: паспортом, ідентифікаційним кодом, документом щодо права власності на житло, згодою власників та співвласників. Якщо частина документів втрачена, співробітники ЦНАПа проконсультують людину і допоможуть їх відновити.

- З будинку по вулиці Незалежної України дуже оперативно було підготовлено акти технічного стану огляду. На вчора було зареєстровано вже 29 звернень. Станом на сьогодні до нас вже звернулося 33 людини й подали комплекти документів для того, щоб отримувати фінансову допомогу. Згідно міської програми, всі місяці з моменту руйнування і пошкодження житла, власник може отримати допомогу від міста у повному обсязі, - розповіла директорка департаменту адміністративних послуг ЗМР Наталя Мила.