Комунальники продовжують наводити лад в Олександрівському районі Запоріжжя

21.04.2023 09:00

В Олександрівському районі тривають роботи з комплексного благоустрою. В районній адміністрації розповіли, що було виконано за тиждень – з 14 по 20 квітня.

Роботи із благоустрою в Олександрівському районі проводяться з метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлових будинків та задля безпеки мешканців.

Так, впродовж звітного періоду по вулиці Олександрівська, 49 були знесені 8 аварійних дерев на прибудинковій території. У виконанні робіт були задіяні 4 працівники та 2 одиниці техніки: вантажівка та автопідйомник.

Також комунальники очистили ділянки території району від гілля. За допомогою екскаватора та трьох вантажівок було вивезено 2 тони гілля. Роботи виконані за адресами: вул. Поштова, 47, вул. Шкільна, 7, а також на  перетинах вулиць Поштової і Троїцької, Покровської та Святого Миколая, Першотравневої та Вербової, Благовіщенської та Олександрівської, Покровської і Гоголя. У цих роботах були задіяні 6 робітників підрядної організації.

Крім того, комунальники вивезли одну тону опалого листя і одну тону сміття. Привели до ладу територію на перетині вулиць Троїцької та Поштової, а також біля будинків по вул. Жуковського, 15 та 70б і вул. Гоголя, 161.

Окрім робіт з благоустрою території, ведеться й інша діяльність, спрямована на поліпшення добробуту жителів району.

Фахівці райадміністрації співпрацювали з громадськими організаціями та волонтерами щодо допомоги одиноким, літнім мешканцям району. А також надавали консультації в межах повноважень з питань опіки та піклування.

Надалі роботи із благоустрою території району продовжуватимуться. Вже складено план заходів на наступний тиждень.