В Запоріжжі оновлять виставку з серії «Плакати воєнного часу»

28.06.2023 15:10

У п’ятницю, 30 червня, о 17:00 відбудеться відкриття нової експозиції в рамках формату «Плакати воєнного часу», створений спільно з Міжнародним симпозіумом сучасного мистецтва BIRUCHIY. На цей раз презентують роботи авторства Дмитра Дзюби. Відкриття експозиції за традицією відбудеться біля туристичного інформаційного центру за адресою проспект Соборний, 151.

Дмитро Дзюба — український художник, дизайнер, ілюстратор, графічний дизайнер в студії та школі анімації «Aztec Animation». Народився 9 грудня 1985 року в селі Червоний Ранок (нині Божок).

З 2017 року митець опановує курси 2D малюнку, працює у сфері дизайну та мистецтв. Персонально створює соціальні, політичні, екологічні плакати, постери до фільмів, обкладинки до музичних альбомів та книжок.

Роботи Дмитра Дзюби експонувалися в Україні, Польщі, США, Естонії, Іспанії, Франції, Албанії, Люксембурзі, Косово, Туреччині, Колумбії та Перу. Має дві персональні експозиції у Києві.

Окрім фасаду Туристичного інформаційного, плакати автора будуть розміщені на рекламній конструкції на проспекті Маяковського та на рекламних кубах по місту. Виставка триватиме до 20 липня.