Запорізькі лікарні отримали спеціальні ліжка та небулайзери

08.08.2023 09:10

Міська влада Запоріжжя продовжує співпрацювати з різними благодійними організаціями. Одна з таких – благодійний фонд «Вільне Запоріжжя», який з перших днів повномасштабної війни надає допомогу лікарням, госпіталям, а також вимушеним переселенцям та підрозділам ЗСУ.

З цим благодійним фондом Запоріжжя співпрацює в рамках підписаного меморандуму. Днями представники організації надали допомогу двом запорізьким лікарням - Міській лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги й обласній клінічній лікарні. Медзаклади отримали від благодійників спеціальні ліжка та небулайзери.

- Ці ліжка ми забрали у відділення термічної травми. Вони функціональні для наших опікових хворих. Такі ліжка для нашого відділення дуже важливі, бо хворі в нас в основному лежачі й потребують функціональності в положенні тіла, - зазначив завідувач відділення термічної травми Міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги Андрій Сех.

Завдяки тісній співпраці міської влади з благодійним фондом «Вільне Запоріжжя з березня медичні заклади міста отримали понад десяток функціональних ліжок, небулайзери, памперси, засоби гігієни та інше. Зараз благодійники співпрацюють з усіма лікарнями міста.