У Запоріжжі продовжується ремонт доріг

30.08.2023 13:20

«Шляховики» продовжують виконувати ремонти доріг у місті. Задля безпеки дорожнього руху роботи проводяться не лише в центральній частині міста, а й на його околицях.

Як повідомив департамент муніципального управління міськради на своїй сторінці у Facebook, виконано цілий комплекс робіт з відновлення ділянки дорожнього покриття на виїзді з міста.

- Цю дорогу знають всі. Саме цією дорогою всі їхали на море та саме цією дорогою люди втікали від війни. Цією дорогою заїжджали евакуаційні автобуси. На жаль, через велику кількість великогабаритного транспорту на дорозі утворились напливи та вибоїни. Сьогодні вже проведено комплекс робіт з відновлення такої важливої ділянки дороги, - йдеться у повідомленні.

Також проведено роботи з оновелння дорожньої розмітки у центрі міста.

- Дорожня розмітка - безпека пішоходів та водіїв, які дотримуються правил дорожнього руху. Ми намагаємось зробити свій внесок у безпеку на дорогах, забезпечуючи виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки, але наші можливості обмежені у зв'язку з недостатнім фінансуванням. Сподіваємось на позитивні зміни в цьому питанні, щоб роботи виконувались в належному обсязі і на всіх вулицях, - наголошують у департаменті.