Електронні сервіси Податкової служби – у смартфоні

16.10.2023 11:55

Податкова запустила мобільний застосунок для користувачів. За інформацією Головного управління ДПС в Запорізькій області, встановивши на смартфоні безкоштовний мобільний додаток «Моя податкова», запоріжці матимуть можливість швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.

Мобільний додаток «Моя податкова» має кілька розділів.

Так, у розділі «Мої дані» користувачі можуть отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об'єкти оподаткування, обов'язок сплатити суму грошового зобов'язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.

У розділі «Послуги» громадяни можуть направити запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи.

У розділі «Повідомлення» є можливість переглянути квитанції, отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків, інформацію з ДРФО про джерела або суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору, а також листи контролюючого органу.