КП «Запоріжремсервіс» продовжує виконувати ремонти житлового фонду

10.11.2023 11:00

Окрім ліквідації наслідків ворожих атак на Запоріжжя, а також відновлення скління у міських будинках, які постраждали від ракетних обстрілів раніше, КП «Запоріжремсервіс» продовжує обслуговувати будинки, які знаходяться в управлінні підприємства.

Так, протягом тижня з 2 по 8 листопада працівники КП «Запоріжремсервіс» виконали низку різнофахових робіт. Зокрема, у перший тиждень листопада тривала реалізація захисних і ремонтно-відновлювальних заходів на частково зруйнованому ворогом будинку по пр. Соборному, 44. Роботи на цьому об’єкті не припиняються.

Крім того, комунальники полагодили покрівлі у багатоповерхівках за адресами: вул. Шевченка, 47; пр. Соборний, 179. У будинках №146 по вулиці Круговій і №145 по проспекту Соборному виконане скління вікон.

По вул. Незалежної України, 40а та пр. Соборному, 224 працівники «Запоріжремсервісу» відремонтували водостічні труби. Заміну інженерних мереж фахівці виконали ще за 8 адресами, у 5 будинках — замінено запірну арматуру. У багатоповерхівці по вул. Перемоги, 52 зроблено теплоізоляцію трубопроводів. Ще за 12 адресами комунальники виконали герметизацію вводів комунікацій. У 15 багатоповерхівках проведено профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж. Серед інших робіт, проведених КП «Запоріжремсервіс» з 2 по 8 листопада також: ремонт приямку за адресою: вул. Компресорна, 31; ремонт цегляної кладки технічної ніші у будинку на вул. Перемоги, 133.