Фахівці КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» щодня наводять лад у місті

28.11.2023 15:45

Працівники комунальних підприємств «Титан» та «Зеленбуд» кожного дня, на вихідних та у будні працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та у зелених зонах аби постійно підтримувати охайний вигляд міста. Вони прибирають сміття та опале листя, ліквідовують наслідки негоди, прибирають сніг та посипають доріжки, впорядковують клумби, доглядають за зеленими насадженнями.

На минулих вихідних робітники КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» навантажили та вивезли гілля у Хортицькому районі, прибрали опале листя та навели чистоту на території Центрального пляжу, прибрали сміття у паках та скверах, а також впорядкували зелені насадження.

А ранок понеділка розпочався з прибирання снігу, посипання протиожеледною сумішшю доріжок та прибирання зламаного негодою гілля.

Так, зеленбудівці навели чистоту у парку ім. Гагаріна та посипали протиожеледною сумішшю доріжки навколо райадміністрації у Комунарському районі. Підмели від снігу доріжки у сквері по вулиці Бочарова у Шевченківському районі. Посипали доріжки у скверах Заводського району та сходи до мосту по вулиці Сеченова. Водночас робітники КП «Титан» посипали доріжки у парку Дубовий Гай та парку Перемоги.

Також зеленбудівці розпилили та прибрали зламані негодою дерева і гілля по вулиці Чумаченка та по вулиці Космічній у Комунарському районі.

Вчора та сьогодні працівники КРБП «Зеленбуд» провели обрізування дерев по проспекту Металургів у Дніпровському районі, у Комунарському районі, у парку ім. Академіка Клімова, що у Шевченківському районі та формовочне обрізування дерев по проспекту Інженера Преображенського та по проспекту Металургів.

Тривають у місті роботи з прибирання опалого листя. Так, комунальники продовжують прибирати листя у Вознесенівському районі, зокрема у парку Трудової Слави, навантажили і вивезли опале листя на площі Запорізькій у Дніпровському районі та прибрали листву з газонів у сквері по вулиці Бочарова у Шевченківському районі. Тим часом робітники КП «Титан» прибирали опале листя з територій скверів та парків Дніпровського району.

Крім того зеленбудівці навели лад на території меморіалу «Братська могила жертв фашизму» по вулиці Очаківській у Комунарському районі, очистили газони на площі ім. Олександра Поляка та навантажили і вивезли гілля і зелену масу у Вознесенівському районі.

А по Алеї троянд у Вознесенівському районі комунальники провели укриття кущів троянд на зиму та вивезли прибрану квіткову масу.