Комунальники з території Хортицького району вивезли 8 вантажівок сухого гілля

30.11.2023 17:45

В Хортицькому районі щодня ведуться роботи з благоустрою, підтримання чистоти та наведення ладу на території. В районній адміністрації розповіли, що до виконання робіт залучають підрядні організації та відзвітували про проведені роботи з 24 по 30 листопада.

Так, протягом минулого тижня з території району працівники підрядної організації ТОВ «Компанія Торгуніверсал» навантажили та вивезли гілля з прибудинкових територій за адресами: Василя Сергієнка, 14а, вул. Маршала Судця,7 – бул. Будівельників, 19, вул. Світла, 16, пр. Ювілейний, 30, 39, пр. Інженера Преображенського, 31. Загалом вивезено 8 вантажівок сухого гілля.

Спеціалісти КП «ЕЛУАШ» протягом тижня виконані роботи з ручного прибирання дороги по вул. Запорозького козацтва площею 200 кв. м. Для усунення наслідків снігопаду було використано 8 т суміші для посипання автошляхів, тротуарів й зупинок громадського транспорту. Виконано ямковий ремонт асфальтного покриття автошляхів на площі 11,45 кв. м по ІІ мосту Преображенського, 3 кв. м по вул. Рубана, та 3,61кв. м по вул. Курузова.

Робітники КРБП «Зеленбуд» виконали роботи зі збору сміття на загальній площі 97 га.

По пр. Ювілейному прибрали опале листяна території 6000 кв. м. Вивезли з території району 5 т опалого листя та 2,8 т гілля та сміття.

 Обрізали 67 дерев по пр. Ювілейному, у паркуГероїв Національної Гвардії України, у куточку відпочинку Дорошенка/Рубана, а також по вул. Сорочинській та по пр. Інженера Преображенського.

На площі 4300 кв. м видалили поросль дерев у парку Поколінь, по вул. Рубана, вул. Курузова та по вул. Маршала Судця.

Очистили доріжки від снігу у парку Героїв Національної Гвардії України, по вул. Сорочинській та по бул. Будівельників, на загальній площі 15000 кв. м.