Комунальники наводять лад у Шевченківському районі

01.12.2023 10:55

В Шевченківському районі тривають сезонні роботи з благоустрою території. В районній адміністрації розповіли, що було виконано за тиждень – з 24 по 30 листопада.

Так, протягом звітного періоду комунальники прибрали сміття по вул. 8 Березня, прибрали і вивезли сміття в парку по вул. Бочарова та з території меморіального комплексу «Летять журавлі». Крім того здійснили обрізку дерев по вул. Бочарова та по вул. Стартова. Розчистили від снігу доріжки в парку ім. академіка В. Я. Клімова, у сквері по вул. Бочарова та по вул. Іванова.

Триває у районі ремонт дороги по вул. Солідарності: здійснюються завершальні роботи до встановлення бордюрів тощо.

27 листопада в районній адміністрації відбулася зустріч начальника терцентру комплектування та соціальної підтримки Шевченківського району Дмитра Мухіна з керівниками органів самоорганізації населення, головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, квартальних комітетів. Мета зустрічі - організація інформування про заходи загальної мобілізації військовозобов’язаних на території м. Запоріжжя. Також учасники зібрання розглянули питання реалізації протягом опалювального сезону 2023-2024 років експериментального проєкту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива.

29 листопада в районній адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого біло розглянуто 20 питань.