У Запоріжжі провели свято для дітей з інвалідністю

05.12.2023 09:05

Святковий захід до Дня Святого Миколая відбувся у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Комунарського району.

Представники благодійної організації «Хеппі Кідс» та «Молодь Майбутнього» подарували дітям, батькам та фахівцям центру реабілітації справжнє зимове свято. Під час заходу вони провели розважальний майстер-клас зі Святим Миколаєм та казковими героями. Також до свята долучились і волонтери громадської організації «Творче натхнення», які подарували дітям солодощі.

Нагадаємо, соціальний захист є одним з пріоритетних напрямів діяльності Запорізької міської ради. Здійснення реабілітаційних заходів допомагає дитині в житті мати друзів, сім’ю, роботу та самостійно обирати місце для проживання й відпочинку. Такий комплексний підхід створює умови для якісного життя як у вузькому родинному колі, так і в суспільстві в цілому. Комплексний підхід до реабілітації включає фізичні навантаження, комплекси вправ та заходів в ігровій, навчальній формі, розвитку дрібної моторики, налагодженні комунікації та зв'язків між дітками.