У Запоріжжі розпочалися святкові новорічні заходи для дітей

07.12.2023 13:15

Цього року в Запоріжжі задля безпеки мешканців та гостей міста ялинку на відкритій місцевості не встановлюють. Однак для проведення новорічно-різдвяних святкових заходів організовано дві локації у мультифункціональних укриттях «Незламний Хаб» та «Незламний Титан».

У день Святого Миколая цикл святкових заходів стартував у «Незламному Хабі». Впродовж трьох днів там привітають понад 300 діточок, якими опікуються департаменти Запорізької міської ради.

Першими свято відвідали діти пільгових категорій (діти військовослужбовців, діти з багатодітних сімей, діти матерів-героїнь, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти внутрішньо переміщених осіб), а також малеча, якою опікується Служба у справах дітей (діти з прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, опікунських родин, а також сімей, які опинились в складних життєвих обставинах).

З Днем Святого Миколая юних запоріжців привітав секретар міської ради Анатолій Куртєв. Гарним подарунком для малечі стала яскрава вистава «Сhristmas круїз. Відправлення з платформи 2024». Діти разом із дорослими відправилися в захопливу подорож на чарівному експресі з веселим Драконом. Вони побували на льодовій брилі разом з пінгвінами, побачили ельфів, які готують подарунки, та зустрілися з чарівником Сантою.

До Дня Святого Миколая та новорічних свят усі діточки отримали солодкі подарунки.

З 16 грудня відвідати виставу «Сhristmas круїз. Відправлення з платформи 2024» у «Незламному Хабі», який розташований у палаці культури «Орбіта», зможуть всі бажаючи. Більше інформації за посиланням.