Затишний вигляд вулиць Запоріжжя – це результат роботи працівників КРБП «Зеленбуд»

12.12.2023 15:20

Фахівці КРБП «Зеленбуд» кожного дня працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та у зелених зонах аби постійно підтримувати охайний та затишний вигляд міста. Вони прибирають сміття та опале листя, ліквідовують наслідки негоди, впорядковують клумби, доглядають за зеленими насадженнями тощо.

З початку поточного тижня серед пріоритетів в роботі у працівників КРБП «Зеленбуд» було очищення території міста від сміття та опалого листя. З самого ранку понеділка "зеленбудівці" прибирали, навантажували і вивозили опале листя у Шевченківському районі, зокрема з зелених зон по вулиці Чарівній. Також вчора та сьогодні комунальники продовжили очищувати від опалого листя і сміття газони та зелені зони у Комунарському районі, зокрема працювали на вулиці Північнокільцева.

В Олександрівському районі "зеленбудівці" провели очищення газонів від опалого листя по вулиці Дніпровській. У Заводському районі - прибрали, навантажили та вивезли опале листя по вулиці Лізи Чайкіної і по вулиці Тенісній та навели чистоту у сквері ім. 30-річчя визволення України.

А у Дніпровському районі прибрали та вивезли листя по вулиці Рекордній. Також очистили газони по вулиці Леоніда Жаботинського та по Алеї Бойової Слави, що у Вознесенівському районі.

Крім того, комунальники виконали формовочне обрізування дерев по бульвару Шевченка, по вулиці Піщаній та по вулиці Товариській.