Завдяки налагодженим відносинам з міжнародними партнерами Запоріжжя отримало підтримку на суму понад пів мільярда гривень

13.12.2023 20:25

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Завдяки налагодженим відносинам з міжнародними партнерами Запоріжжя отримало підтримку на суму понад півмільярда гривень

Від самого початку повномасштабного вторгнення комунальне підприємство «Інститут розвитку міста» веде постійну та кропітку роботу над залученням міжнародних партнерів до співпраці із Запоріжжям.

Завдяки активній діяльності інституту ми вже взаємодіємо з сотнею організацій, фондів, посольств, міст-побратимів. А якщо оцифрувати допомогу, яку наше місто отримало від них за цей рік, то вийдемо на суму майже 587 мільйонів гривень.

Це і транспорт для комунальних підприємств, і «швидкі» для медзакладів, і замінені вікна у постраждалих будинках, і будматеріали, і побутова техніка, генератори, медобладнання та ще низка дуже потрібної допомоги.

Дякуємо усім, хто долучається до залучення міжнародних партнерів задля підтримки нашої громади.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми Переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.