В Шевченківському районі продовжуються роботи з благоустрою

14.12.2023 12:50

В усіх районах міста виконуються планові роботи з благоустрою. У тому числі представники Шевченківської райадміністрації відзвітували про свою роботу за тиждень з 7 по 14 грудня.

Так, протягом тижня відділом житлово-комунального господарства та благоустрою відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено наступні роботи:

  • прибирання сміття – вул. Аваліані, вул. Фортечна.
  • вивезення опалого листя - вул. Аваліані, вул. Паралельна, вул. Брюллова.

Також КРПБ «Зеленбуд» здійснило обрізку дерев по вул. Іванова і в парку ім. Академіка Клімова.

КП «ЕЛУАШ» продовжує ремонт тротуару по вул. Солідарності.

10 грудня мешканці квартальних комітетів №115/124 приготували та передали обіди для захисників та захисниць з територіальної оборони.

Також 10 грудня керівник квартального комітету №92 спільно з жителями кварталу зібрали гуманітарну допомогу та передали її до Запорізького обласного благодійного фонду «Будинок милосердя».

11 грудня за участі посадових осіб районної адміністрації відбулося обстеження умов проживання недієздатної особи з метою розгляду даного питання на засіданні опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при Шевченківській районній адміністрації.

13 грудня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при Шевченківській районній адміністрації. Розглянуто 2 питання.

Також 13 грудня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Розглянуто 56 питань.