В Олександрівському районі комунальники видалили аварійні дерева та вивезли опале листя

15.12.2023 10:45

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, у районі не припиняються роботи із наведення ладу на території. Вони проводяться з метою забезпечення належного санітарного стану навколишнього середовища та задля безпеки жителів. В райадміністрації розповіли, що вдалося виконати за тиждень – з 8 по 14 грудня.

Протягом звітного періоду 4 робітника за допомогою вантажівки та автопідйомника на прибудинковій території будинку № 152 по пр. Соборному та будинку № 37 по вулиці Козачій виконали роботи зі звалювання трьох аварійних дерев, що становили загрозу мешканцям району.

Крім того, за адресами вул. Українська, 2, 8, 10, 29, 31, вул. Шкільна, 7, 14, 16, 18, 20 було навантажене та вивезене опале листя.

Впродовж звітного періоду представники районної адміністрації взяли участь в обстеженні квартири, яка була пошкоджена внаслідок збройної агресії рф. Також власникам 7 квартир та 2 приватних будинків, що зазнали пошкодження внаслідок ракетної атаки, надана інформація щодо процедури отримання компенсації з державного бюджету з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення».

Також за минулий тиждень опрацьовано і вирішено позитивно 7 заявок громадян щодо виділення будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт.