У місті продовжують зносити незаконно встановлені тимчасові споруди

19.12.2023 11:10

У Запоріжжі триває робота з демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. Адже такі підприємці складають недобросовісну конкуренцію законослухняному бізнесу.

Як повідомив департамент муніципального управління міськради на своїй сторінці у Facebook, днями було прибрано черговий гараж в Олександрівському районі, який використовувався в якості «прийомки» вторинної сировини, а також підпільної «наливайки» і збирав біля себе багато осіб з низьким рівнем соціальної відповідальності.

- Спільними зусиллями КП «Муніципальна варта», департаменту муніципального управління, Інспекції з благоустрою міськради, Запорізького районного управління поліції, Патрульної поліції Запрізької області, департаменту правового забезпечення міськради та районної адміністрації реалізовано рішення виконавчого комітету щодо демонтажу незаконного обєкту. Тільки спільними зусиллями ми зробимо місто чистим та охайним, - йдеться у повідомленні.

Також кількома днями раніше у Вознесенівському районі прибрали черговий МАФ. Мешканці всіх багатоповерхівок, які знаходяться поруч, були дуже не раді такому сусідству та зверталися з проханням щодо знесення цієї споруди, адже вона розташовувалася в безпосередній близькості до будинків.