У Запоріжжі вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 7 готуються до чемпіонату України з кульової стрільби

19.12.2023 16:30

Дитячо-юнацька спортивна школа №7 із кульової стрільби продовжує готувати юних стрільців до нових змагань. Розпочинається все з простої розминки, а завершується підрахунком влучань по мішенях. Щотижня маленькі запоріжці із навчальною зброєю удосконалюють свої навички, аби показати високі результати на чемпіонаті України, який відбудеться вже за два місяці.

У нинішньому році вихованцям ДЮСШ №7 вдалося взяти участь у 2-х міських та 4-х Всеукраїнських чемпіонатах з кульової стрільби, які проходили у Запоріжжі та Львові. Тренери розповідають, їх вихованці завжди входять до десятки найкращих команд, а тепер готуються вибороти перші місця на Чемпіонаті України серед юніорів, який відбудеться у лютому наступного року.

Тренуватися юним стрільцям не заважають навіть постійні повітряні тривоги, всі заняття проходять в укриттях. Вправи у спортсменів стандартні: спочатку розминка, потім тренування вхолосту, а далі вже стрільба по мішенях.

У Запоріжжі тренування зі стрільби для дітей проводять у Хортицькому та Комунарському районах. Загалом у ДЮСШ №7 навчається більше 100 дітей різного віку. Набір відбувається щороку влітку, усіх охочих від 10 років тренери запрошують на заняття.