У Запоріжжі розширили перелік адмінпослуг, які надаються через ЦНАП та його територіальні підрозділи

26.12.2023 09:00

У ході 22-ї сесії Запорізької міської ради депутати підтримали рішення «Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя та його територіальні підрозділи».

Згідно з рішенням, було розширено перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАПи та його територіальні підрозділи. До переліку додали 7 послуг, суб’єктом надання яких є Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України (Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Запорізькій області), 1 послугу, суб’єктом надання якої є Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, 8 послуг, суб’єктом надання яких є Міністерство у справах ветеранів України, 1 послугу, суб’єктом надання якої є департамент управління активами Запорізької міської ради, 3 послуги, суб’єктом надання яких є департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради, зокрема реєстрація місця проживання, зняття із задекларованого/зареєстрованого місця проживання, видача витягу з реєстру територіальної громади (надається безпосередньо суб’єктом в приміщеннях ЦНАП м. Запоріжжя та його територіальних підрозділах).

Крім того, з переліку виключено низку послуг, зокрема реєстрацію (облік) та виключення об’єктів підвищеної небезпеки у Державному реєстрі (Журналі обліку) об’єктів підвищеної небезпеки, видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) та ін. А також 27 послуг Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області та 2 послуги Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області.

Так, загальна кількість послуг у переліку тепер становить 286. Реалізація цього рішення не потребує витрат з бюджету Запорізької міської територіальної громади.