Щодо розгляду резолюції громадських слухань на 22-й сесії міської ради

27.12.2023 12:40

19 грудня у місті відбулись громадські слухання щодо пріоритетних напрямків використання коштів бюджету міста Запоріжжя у 2024 році. Виконавчі органи міської ради надали ініціаторам громадських слухань все можливе сприяння у їх проведенні. Було прийнято резолюцію громадських слухань.

На розгляд 22-ї сесії міської ради, яка відбулась 22 грудня, було винесено проєкт рішення «Про прийняття рішення (резолюції) Громадських слухань стосовно пріоритетних напрямків використання бюджету громади міста Запоріжжя на 2024 рік». Під час обговорення було озвучено пункти, які увійшли до резолюції згаданих вище слухань.

За підсумками розгляду та голосування депутати міської ради не підтримали запропонований проєкт рішення «Про прийняття рішення (резолюції) Громадських слухань стосовно пріоритетних напрямків використання бюджету громади міста Запоріжжя на 2024 рік».

Разом з тим у бюджеті міста на 2024 рік, затвердженому на 22-й сесії, було враховано низку вимог, які увійшли до резолюції слухань. Зокрема щодо збільшення підтримки військових, зменшення фінансування телеканалу «МТМ».