В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

27.12.2023 13:55

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, у районі не припиняються роботи із наведення ладу на території та вирішення важливих питань життєдіяльності. В райадміністрації розповіли, що вдалося виконати за тиждень – з 22 по 28 грудня.

Протягом звітного періоду 4 робітники за допомогою вантажівки та автопідйомника на прибудинковій території будинків № 20 та 40, що по вул. Шкільна, виконали роботи зі звалювання трьох аварійних дерев.

В райадміністрації проведено підсумкове засідання районної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, під час якого підбито підсумки роботи комісії за 2023 рік.

Впродовж звітного періоду представники районної адміністрації взяли участь в обстеженні 4-х квартир, які були пошкоджені внаслідок збройної агресії рф.

Також власникам 2 пошкоджених квартир, що постраждали внаслідок ракетного удару, надана інформація щодо процедури отримання компенсації з державного бюджету з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення».

Крім того, за минулий тиждень опрацьовано і вирішено позитивно 9 заявок громадян щодо виділення будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт.