КП «Запоріжремсервіс» продовжує виконувати планові ремонти

27.12.2023 18:15

Всі служби міста продовжують працювати в штатному режимі. Зокрема, про проведені роботи за тиждень з 21 по 27 грудня відзвітували представники комунального підприємства «Запоріжремсервіс». У цей період комунальники продовжували ліквідовувати наслідки ворожих обстрілів у багатоповерхівках, а також виконували планові ремонти на електро- та опалювальних мережах.

Зокрема, за інформацією КП «Запоріжремсервіс», у будинках на Рекордній, 34А; Сєченова, 29; Миру, 20 та Портовій, 6 відремонтували покрівлі.

На Перемоги, 44; Сталеварів, 8 і Рекордній, 16А склили вікна.

За чотирма адресами замінили ділянки інженерних мереж, за сімома — встановили нову запірну арматуру.

У чотирьох будинках на проспекті Соборному, а також у дев’ятьох інших запорізьких житлових будинках проведено герметизацію уводів.

Водостічні труби та жолоби прочистили на Патріотичній, 68; Верхній, 9; Сєченова, 29 і Миру, 20.

Також протягом тижня фахівці «Запоріжремсервіс» виконали профілактичний ремонт внутрішніх електромереж за 15-ма адресами, зокрема, на вулиці Возз’єднання України, 10; Павлокічкаській, 15; трьох будинках по вулиці Рекордній, двох — по вулиці Перемоги тощо.

Додаткові завдання «дала» погода: після снігопаду двірники та працівники автотранспортної служби підприємства займались розчищенням та обробкою внутрішньодворових доріг і прибудинкових територій.