Владимир Буряк поздравил запорожцев с Днём защиты детей

01.06.2021 10:15

1 июня в Украине отмечают День защиты детей. Значение этого праздника на своей публичной странице в социальной сети «Фейсбук» отметил городской голова Владимир Буряк. Городской голова подчеркнул, что в городе успешно реализуется программа «Дети Запорожья», которая поддерживает детей-сирот и лишенных родительской опеки, приемные семьи, детские дома семейного типа. Она направлена на то, чтобы у каждого запорожского ребенка была семья.

Городской голова Владимир Буряк написал на своей публичной странице в социальной сети «Фейсбук»:

- 1 червня – це не лише початок довгоочікуваного літа (хоча по погоді цього й не скажеш), а й важливе свято – День захисту дітей. Звісно, хочеться, щоб дітей ні від кого і ні від чого не потрібно було захищати. Але ми з вами живемо не в ідеальному світі й ситуації бувають різні.

Саме тому в місті діє програма «Діти Запоріжжя», яка підтримує дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу. Ще 5 років тому ідея, щоб у кожної дитини була родина, здавалася нездійсненною мрією. Сьогодні вона перетворилася на досяжну мету – завдяки системній роботі міської влади, завдяки людям із добрими серцями, готовими з відкритими обіймами приймати дітей у свої сім'ї.