Без названия

Рапоряжение городского головы №206р от 17.07.2019. Дата публикации 18.07.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.06.2013 № 249 «Про порядок розміщення на території м. Запоріжжя пересувних тимчасових споруд під час проведення ярмарків, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів» (зі змінами), з нагоди відзначення Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості:

1. Проведення святкового заходу на площі перед КЗ «ПК Заводський», розташованого за адресою вул. Павлокічкаська, 22, 19 липня 2019 року з 16.00 год. до 22.00 год., вважати масовим заходом з необхідністю організації торговельного обслуговування.

2. Визначити районну адміністрацію Запорізької міської ради по Заводському району розпорядником зазначеного масового заходу в частині організації торговельного обслуговування.

3. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району:

3.1. Згідно з існуючим Порядком організувати роботу об’єктів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг.

3.2. Забезпечити організацію належного утримання зазначеної території та вивезення побутового сміття та відходів.

4. Просити Дніпровський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку та недопущення реалізації алкогольних напоїв та напоїв у скляній тарі під час проведення зазначеного заходу.

5. Відповідальність за підготовку та організацію торговельного обслуговування масового заходу покласти на розпорядника, визначеного цим розпорядженням.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А. та голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Баєва А.І.

 

Перший заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради                                                      С.М. Мішок